Electrodomèstic intel·ligent

Així és el nou robot aspirador ‘low cost’ de Lidl

El producte, que costa 129,99 euros, ha esgotat les existències a la web de la cadena alemanya de supermercats

1
Es llegeix en minuts

Tot just setmanes després de què Lidl fos condemnada a retirar del mercat el seu robot de cuina, sembla que la cadena de supermercats d’origen alemany torna a reinventar-se en el seu intent per oferir productes de gamma de preus baixos. I aquesta vegada ho fa amb Silvercrest, un robot aspirador que de moment només es pot adquirir a la seva pàgina web i que ja ha esgotat totes les seves existències.

Aquests electrodomèstics intel·ligents s’han convertit en dispositius més que presents a les llars espanyoles a causa de la senzillesa d’ús i el gran estalvi del temps invertit en les tasques de casa com escombrar o fregar. La demanda d’aquests productes ha augmentat molt en els últims anys i Lidl ha volgut aprofitar l’estrebada oferint aquest robot ‘low-cost’, un dels més barats que es poden trobar al mercat actual.

Dues hores de bateria i diferents programes de neteja

Notícies relacionades

Tal i com explica la cadena, a nivell funcional aquest robot de tot just 30 centímetres de diàmetre té diferents funcions de neteja, entre els quals s’inclou una opció de fregada que utilitza baietes humides i un aplic per escombrar a cantonades complicades. A més, l’aparell compta amb una eina per programar les seves funcions i fins a dues hores de bateria que en cas que s’esgotés també compta amb una funció de tornada automàtica a l’estació de càrrega.

El preu d’aquest robot aspirador és de 129,99 euros i és un dels més barats que es pot trobar actualment al mercat. L’electrodomèstic ‘low-cost’ ha tingut una gran acollida entre els consumidors i és que ja ha aconseguit esgotar l’estoc disponible a la web oficial del supermercat. Mentre encara s’espera una nova remesa del producte, podria dir-se que s’ha convertit en una de les grans apostes de Lidl aquesta temporada que acompanyarà amb una exclusiva col·laboració amb la marca Nike en una línia de roba esportiva de baix cost.