Entrenament a casa

Antonella Roccuzzo s’apunta a la boxa per mantenir-se en forma

· La dona de Leo Messi té més de 13 milions de seguidors a Instagram.

antoroccuzzo88---antoroccuzzo88--a-fotos-y-vdeos-de-instagram

antoroccuzzo88---antoroccuzzo88--a-fotos-y-vdeos-de-instagram

1
Es llegeix en minuts

Antonella Roccuzzo és una capsa de sorpreses: la ‘influencer’ i dona de Leo Messi està molt activa a Instagram i l’última història que ha compartit ha sorprès molts dels seus ‘followers’. Poca gent sabia que la dona del futbolista s’estava preparant esportivament a base de boxa, i ha sigut ella mateixa l’encarregada de comunicar que fa un mes que entrena.

Notícies relacionades

En el vídeo podem veure Antonella en un gimnàs junt amb el seu entrenador pegant diversos cops alhora que esquiva, equipada amb guants de boxa. Els seus moviments denoten que es tracta d’un exercici cardiovascular, que segurament forma part de la rutina general d’Antonella.

Una vegada s’ha deixat enrere el Nadal, la família Messi-Roccuzzo emprèn un 2021 que s’espera que sigui un any clau per a ells. Han passat diversos dies tots junts, en els quals segurament han xerrat llargament sobre el futur de l’astre argentí. Amb les vacances acabades, és hora de tornar a la normalitat. Els nens han tornat a l’escola, Leo ja està totalment en la dinàmica del primer equip del Barça i Antonella ha tornat al gimnàs amb aquesta nova passió que ha descobert.