EL MÚSIC DEL 'TITANIC'

El vídeo d'un pianista que toca enmig de les protestes de Barcelona es torna viral

El músic continua interpretant sense immutar-se l''Eternal Flame' de The Bangles enmig de la crema de contenidors i les càrregues policials de divendres passat

zentauroepp55672268 una furgoneta dels mossos baixa per via laietana al costat d201102174629

zentauroepp55672268 una furgoneta dels mossos baixa per via laietana al costat d201102174629 / Laura Figuls

1
Es llegeix en minuts
Laura Cañabate

Divendres passat, desenes de radicals van iniciar una violenta protesta a Barcelona en contra de les noves mesures del Govern per frenar l’avançament de la Covid, cremant contenidors, llançant objectes contra la policia i destrossant el mobiliari urbà de la ciutat. 

Paral·lelament, un home tocava el piano en ple carrer del centre de Barcelona, aliè al que passava al seu voltant, mentre alguns furgons policials apareixien a la seva esquena. El músic, que tocava sense immutar-se a Pla de la Seu –la plaça on s’ubica la catedral de Barcelona–, estava envoltat d’alguns transeünts que l’escoltaven tranquil·lament, veient com no deixava de tocar l’instrument ni tan sols quan van començar les càrregues policials.

Una ‘flama eterna’ enmig dels disturbis

Un vídeo que ha corregut com la pólvora a Twitter i que no ha deixat indiferents els usuaris. Molts comparen la imatge del músic en ple carrer, tocant sense parar la melodia d’‘Eternal Flame’ (’Flama eterna’) del grup The Bangles, malgrat la situació que tenia al voltant, amb la imatge dels músics del famós barco ‘Titanic’, que no van deixar de tocar mentre el barco s’enfonsava.

Notícies relacionades

Una gravació que fins i tot el cantant Alejandro Sanz ha publicat en el seu propi Instagram, on l’artista comparteix el vídeo dient: «Aquest home ens representa a much@s». 

Amb aquest ‘post’, l’intèrpret d’‘Amiga mía’ sembla que vol rendir homenatge a tots aquells músics que continuen treballant malgrat la pandèmia i del tancament de la cultura, com el decretat pel Govern a Catalunya el 29 d’octubre passat, per frenar l’avanç de la Covid.

Temes:

Músics