05 d’abr 2020

Anar al contingut

LAPSUS ALS ESTATS UNITS

Un periodista es fa viral al fer un directe amb els filtres de Facebook activats

El reporter informa d'una gran nevada a Carolina del Nord adornat amb un barret d'ala, un parell d'ulls sortints, orelles de gat i una infinitat d'accessoris més

Europa Press

Un periodista de la televisió de Carolina del Nord ha aconseguit captar tota l’atenció dels televidents durant una retransmissió en directe. En la connexió per informar sobre una inusual nevada als voltants de la localitat d’Asheville, Justin Hinton ha tingut una petita distracció que ell mateix s’ha pres amb humor.

El reporter, de la cadena WLOS ABC 13, no era conscient que el filtre de realitat augmentada de Facebook estava activat quan ha començat a retransmetre en directe. El resultat ha sigut una connexió informativa ben inusual, adornada amb un barret d’ala, un parell d’ulls sortints, orelles de gat i una infinitat d’accessoris més que, com és evident, no han passat desapercebuts, excepte pel mateix Hinton.

El periodista de 31 anys s’ha assabentat del seu error després del directe, just quan ha començat a llegir els comentaris que els espectadors havien deixat a Facebook. En qüestió d’hores, el vídeo s’ha fet viral.

L’anècdota s’ha quedat en això i el mateix Hinton ha aprofitat la situació per posar de manifest que amb humor tot és més suportable. Així compartia la seva recció a Twitter a l’assabentar-se del lapsus:

Seguiu Extra a Facebook

Temes: Facebook