IMATGE PER A LES XARXES SOCIALS

Concurs perquè la Dama d'Elx tingui el seu emoji o 'sticker'

La regidora valenciana d'Educació assegura que amb aquesta iniciativa es pretén «fomentar el coneixement i la majestuositat» de la icona de la cultura ibera trobada 4 d'agost del 1897

zentauroepp4463712 la dama de elche200110175305

zentauroepp4463712 la dama de elche200110175305

1
Es llegeix en minuts
Efe

La Dama d’Elx vol tenir la seva pròpia emoticona o el seu ‘sticker’ per a telèfons i xarxes socials a fi de difondre els encants de la ciutat alacantina «a tot el món».

Aquesta és la idea de l’ajuntament il·licità juntament amb el Reial Orde de la Dama i altres grups interessats, que han impulsat un concurs per dissenyar un emoji o ‘sticker’, en el qual tots els interessats poden participar fins al 22 de febrer.

La regidora d’Educació, María José Martínez, ha afermat en roda de premsa que amb aquesta iniciativa es pretén «fomentar el coneixement i la majestuositat de la Dama d’Elx», una icona de la cultura ibera que va ser trobada el 4 d’agost del 1897 pel fill d’un dels jornalers que realitzava tasques agrícoles en una finca de La Alcudia, el jove Manuel Campello.

La Dama d’Elx es troba al Museu Arqueològic Nacional (MAN), tot i que la ciutat desitja la tornada del bust, almenys de manera temporal, com ja ho va fer l’any 2006 durant un període de sis mesos, en el qual va estar exposada a la Torre de l’Homenatge del Palau d’Altamira.

El vicepresident del Reial Orde de la Dama d’Elx, Manuel Soriano, ha assenyalat que amb aquest projecte es vol introduir el disseny de l’emoticona triada en un emoji per a xarxes socials, igual com s’ha fet amb altres icones d’importants ciutats, com ara la paella de València.

Premiats en tres categories

Els premis es divideixen en tres categories: l’alumne de primària guanyador (de 6 a 11 anys) rebrà una cistella de material de dibuix i pintura; l’estudiant de secundària (de 12 i 17 anys), una tauleta, i la persona adulta obtindrà una retribució de 300 euros.

Notícies relacionades

A més, tots els dissenys guardonats tindran com a distinció la impressió, publicació i difusió del seu treball per part del Reial Orde de la Dama.

Seguiu Extra a Facebook