Malú i Rivera anuncien que esperen el seu primer fill

malu / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La cantant Malú i l’exlíder de Ciutadans Albert Rivera han anunciat aquest dimecres que esperen el seu primer fill. Ho han fet tots dos a través dels seus comptes d’Instagram, on han publicat la mateixa foto: les seves mans entrellaçades agafant un xumet.  «Ara sí...  M’emociona moltíssim poder compartir amb vosaltres aquest meravellós regal que ens ha fet la vida: ¡Serem pares! Ens agradaria viure aquest desitjat embaràs amb la màxima tranquil·litat per poder disfrutar-lo com es mereix. Una vegada més, guanya l’amor», han anunciat tots dos amb el mateix missatge. Aquest és el primer fill de Malú i el segon de Rivera, que ja té una filla amb la seva exparella Mariona Saperas.


Notícies relacionades

La redacció d’EL PERIÓDICO està treballant en aquests moments per ampliar aquesta informació, que passarà a actualitzar d’aquí uns minuts. Si voleu rebre al mòbil alertes sobre aquesta notícia o d’altres us podeu descarregar les aplicacions per a Android o IOS.

Per rebre cada dia al correu electrònic les notícies, reportatges i articles d’opinió publicats a elperiodico.com, doneu-vos d’alta als nostres butlletins informatius. També us podeusubscriure per consultar ‘online’ l’edició impresa o rebre-la diàriament al vostre domicili, amb la qual cosa disfrutareu de tots els avantatges i descomptes de pertànyer al Club del subscriptor d’El Periódico, el Club eP!