MODEL DE FRIVOLITAT

Elena Rybalchenko, la musa russa del fitnes que postureja amb 'Barcelona en flames'

«Això és com una pel·lícula d'acció de Hollywood», resumeix l''influencer' en una fina anàlisi política a Instagram per la qual li han plogut flasques a dojo

elena

elena

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

En les últimes hores s’ha fet viral a Espanya la imatge d’una model fent morrets, mirant al cel, arquejant la cella, lluint una llarga cabellera i uns ‘shorts’ a l’altura de l’engonal que passeja com si res amb les barricades incendiàries de les protestes d’aquests dies al centre de Barcelona com a teló de fons. ‘Barcelona is on fire’ [Barcelona en flames] és el títol de la publicació d’Instagram que ha donat a conèixer per aquestes latitudsElena Rybalchenko, una mare de tres fills –dues nenes i un nen–, musa del fitnes a Rússia i feliçment casada amb el senyor ‘musculman’, Stanislav Iron, que també comparteix la mateixa afició per esculpir-se el cos que ‘la mare del fitnes’ (@fitness_mama), que acumula 760.00 fans a la xarxa de fotos.

La model, gran aficionada a documentar els seus viatges per tot el món en el seu compte d’Instagram (Singapur, París, Londres...), ha fet el mateix amb el seu periple per la capital la catalana. S’ha retratat amb la seva parella al Maremàgnum i al barri gòtic, abans de passejar, el dimarts passat a la nit, pels carrers veïns a la Gran Via i el passeig de Gràcia, on els manifestants més violents havien aixecat barricades i pres foc a contenidors. La russa explica que els sons de les explosions, les sirenes i els helicòpters s’imposen a la resta: «Això és com una pel·lícula d’acció de Hollywood», resumeix l’‘influencer’ en una fina anàlisi política.

Per a aquesta estudiada publicació, ‘la mare del fitnes’ s’ho ha estudiat bé i ha donat a la diana amb una seguit de ‘hashtags’ que l’han llançat a la fama a les xarxes. En lloc del simple #Barcelona amb el qual va acompanyar les seves anteriors fotos de la ciutat, en aquesta s’ha decantat pels #barcelonatoday #catalunya #barcelonariots #sentenciaproces

#llibertatpresospolitics #libertatpresospolítics #independenciacatalunya.

L’entrenadora i nutricionista –té una web on explica el seu propi pla d’entrenament, que pel que sembla segueix tota la seva família, si ho jutgem per les fotos i els vídeos– va camí dels 10.000 ‘m’agrada’, però en els comentaris s’està emportant una bona col·lecció de flasques per la seva frivolitat. «T’hauria de fer vergonya. Mostra una mica de respecte»; «No et fa vergonya aprofitar aquesta situació per fer-te una foto de modelet? No tens cap tipus d’escrúpols ni decència!?»; «estúpida»; «gilipolles», o «patetisme en estat pur» són algunes de les dedicatòries que li han anotat els usuaris.

Altres posturetes

Notícies relacionades

El cas del postureig de l’‘instagramer’ russa no és l’únic que s’està donant aquestes nits de disturbis després de la sentència del procés a Barcelona. Altres usuaris anònims també aprofiten per frivolitzar:

Segueix Extra  a Facebook