Viral a Facebook

Una gossa fingeix estar coixa per cridar l'atenció de les persones i aconseguir menjar

Un vídeo viral mostra com Gae prova d'enganyar les persones a Bangkok

Després de rebre menjar fa un salt i se'n va caminant

perra-1

perra-1

1
Es llegeix en minuts
María Aragón

L’enginy dels animals està fora de tot dubte. La seva manera d’expressar-se diu molt sobre el que necessiten tot i que no es puguin comunicar, i en això els gossos són uns experts.

Hem vist com s’hanfet passar per gossos de carrer per reclamar menjar, o que fins i tot els científics aposten per una evolució de la mirada per fer més pena i rebre més atencions dels humans.

Però, com tot en aquesta vida, n’hi ha alguns que porten tot això a un altre nivell, i és el cas d’una gossa als carrers de Bangkok, Tailàndia, que ha fet la volta al món gràcies a un vídeo publicat pel‘Daily Mail’

En les imatges, veiem com la gossa arrossega la pota esquerra pel carrer en el que sembla una clara mostra de patir una lesió.

Fa tanta pena que fins i tot un noi que passa pel seu costat amb moto para a l’instant per veure què passa i si pot ajudar.

Notícies relacionades

Però de fons se senten rialles. Els ciutadans de la zona ja coneixen perfectament els artificis de la que anomenen Gae, una gossa que no només no té cap problema físic, sinó que juga amb les persones per rebre menjar i afecte.

El diari anglès recull declaracions d’una resident, Thaweeporn Chongplapolkul: "Sempre fa això per enganyar la gent", explica. "Li dono arròs, però tot i així té aquest costum. És molt llesta. Li donen menjar i després fa un salt i se’n va caminant. És divertida".