vídeo viral

Així va perdonar un jutge un home de 96 anys que portava el seu fill de 63 amb càncer al metge

caugth-in-providence

caugth-in-providence

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La història de Victor Coella, un nord-americà de 96 anys amb un fill de 63 amb càncer, ha commogut les xarxes socials. Quan Coella va comparèixer davant del jutge Frank Caprio per un excés de velocitat, es va descobrir que la raó per la qual Coella s’havia saltat els límits de trànsit era perquè estava conduint per portar el seu fill a fer-se unes anàlisis de sang. El relat d’aquest nonagenari, televisat en el programa 'Caught in Providence', ha commogut aquesta societat i s’ha tornat viral.

Caprio és famós als EUA pel seu programa televisiu, que retransmet les audiències que arriben a la seva cort. Aquest 31 de juliol, el magistrat escoltava el que va passar amb Coella, que compareixia per respondre per una multa per depassar la velocitat màxima en una zona escolar.

"No condueixo tan ràpid. Tinc 96 anys i vaig a poc a poc. Només condueixo quan és necessari", s’explicava Coella ajudat pel seu bastó, per a després assenyalar que es dirigia a fer unes anàlisis de sang per al seu fill, afligit per una discapacitat motriu. És una rutina que fa cada dues setmanes. 

"Cuidant la seva família"

Les edats de pare i fill, 96 i 63 anys respectivament, van sorprendre aviat els televidents i del jutge. "Vostè és un bon home. Realment és tot el que els Estats Units és. Ell hi és als seus 90 i continua cuidant la seva família", va assenyalar Caprio davant d’un Coella visiblement commogut.

Notícies relacionades

Després, va assenyalar un home i va preguntar a l’home gran: "¿Veu aquest jove allà? És el meu fill. Ara em mira i inquireix: 'Papa, quan tinguis 90 anys, ¿em portaràs amb cotxe també?’ [...] Em posa una gran pressió", va dir, de broma, al final. Caprio va tancar llavors el cas, va desitjar el millor a la parella i va acabar amb un "que Déu el beneeixi".

Tot i que els vídeos de 'Caught in Providence' sempre reben atenció, la història de Victor Coella ha superat les dades habituals. Caprio és el principal jutge municipal a Providence (Rhode Island) i va arribar a presidir la Junta de Governadors de Rhode Island. La seva carrera a la televisió (en la qual sempre requereix el consentiment dels compareixents) dura ja diversos anys.

Temes:

Justícia