Vist a Twitter

L'esforç d'un avi per escriure una carta al seu net després d'un ictus: "T'estimem molt, perdona la lletra"

Un tuitaire comparteix els missatges que envia el seu pare al seu fill quan li envia diners.

"Continua ensenyant-me coses sobre l'amor incondicional", diu a les xarxes socials

undefined31365130 barcelona 06 10 2015 angel iniesta anciano que quiere poner 190408193855

undefined31365130 barcelona 06 10 2015 angel iniesta anciano que quiere poner 190408193855

3
Es llegeix en minuts
María Aragón

"Mario, t'estimem molt. Perdona per la lletra que tinc". El missatge és clar i concís, tot i que darrere d’aquestes deu paraules hi ha molt esforç i ganes de millora i superació després d’una dificultat inesperada .

El seu cos va quedar paralitzat amb un ictus, però ell continua lluitant per millorar i ho fa a través de petits gestos.

Un d’ells, la breu carta que escriu al seu net cada vegada que li envia diners. El seu fill, pare del destinatari, mostra orgullós aquestes paraules a través de la xarxa social Twitter, on milers de persones han aplaudit l’esforç. "Continua ensenyant-me coses sobre l’amor incondicional", diu. 

Per a @Hank_Solo ha sigut molt bonic veure la resposta de milers de persones que ni coneix. “M’he tornat a emocionar’, explica en un altre tuit. 

Notícies relacionades

Amb els seus tuits celebra la unió que hi ha respecte a aquests temes quan tots posen en comú les seves emocions i les experiències viscudes. 

Les reaccions no van tardar a arribar, i milers de persones van entendre a què es referia, compartint no només el seu sentiment sinó experiències pròpies molt similars. Hi ha qui va demanar guardar aquesta nota per sempre. D’altres directament van explicar la seva pròpia situació arran d’un ictus. Però tots els comentaris celebraven aquest esforç: 

Temes:

Twitter Ictus