salmonel·losi

Menja un llangardaix i mor una setmana després amb orina negra, febre i diarrea

Els metges van dir que tenia un problema gàstric que van associar a l'alcohol de la nit anterior.

gecko-2299365 1920

gecko-2299365 1920

1
Es llegeix en minuts
María Aragón

David se’n va anar una nit de festa amb els seus amics per celebrar l’arribada del Nadal. Era el mes de desembre passat, i enmig de la gresca va acceptar el repte d’un amic, que li va proposar menjar-se un gecko, un petit llangardaix.

El seu entorn no recorda si ho va fer, però la realitat és que l’endemà va començar a sentir-se malament. Després de deu dies, moria a l’hospital.

Amb 34 anys i tres fills, David Dowell va protagonitzar una història de terror per a la seva família, que continua lluitant per aclarir els fets i conèixer la responsabilitat dels metges

Notícies relacionades

Hannah, la seva germana, narra com van trucar a una ambulància al veure que es posava verd i que no parava de vomitar. Després de la visita dels metges, van assegurar que tenia un problema gàstric i que probablement es devia a la ingesta d’alcohol durant la festa. 

Els símptomes van anar augmentant: orina negra, líquid als pulmons, febre, diarrea... fins i tot els seus testicles es van inflar. Només al final, després de deu dies, va arribar el diagnòstic: salmonel·losi. Quan els metges hi van voler intervenir era massa tard: David va morir a la sala d’operacions.

Temes:

Animals