A LONDRES

Quan 007 es va reunir amb el príncep Carles

L'hereu britànic visita el set de rodatge del 25è film de James Bond acompanyat de Daniel Craig

2019-06-20t174655z 1 lwd00164n2c07 rtrwnev c 4148-britain-royals-charles vid 21 114555 / periodico

1
Es llegeix en minuts
Reuters

James Bond ha rebut la visita reial aquest dijous del príncep Carles d’Anglaterra i junts s’han passejat pel set de rodatge de la nova pel·lícula de 007 als Estudis Pinewood, als afores de Londres.

Carles, de 70 anys, ha conegut l’actor Daniel Craig, de 51, que interpreta l’agent secret britànic de ficció per cinquena vegada a la producció de ‘Bond 25’. En aquesta nova entrega, a més, hi apareixen Ralph Fiennes Naomie Harris, que interpreten el cap del servei secret, M, i la secretària Monneypenny, respectivament.

Durant la visita per celebrar la contribució de la franquícia a la indústria cinematogràfica britànica, Craig i Fiennes han mostrat a l’hereu del tron britànic l’oficina en la qual treballa M, i han visionat una escena gravada en aquest decorat en un dels monitors del ‘set’. Craig també li ha mostrat al príncep els famosos Aston Martin de Bond.

Pendent de títol

Notícies relacionades

Coneguda de moment com ‘Bond 25’, la pròxima pel·lícula de James Bond encara no té nom. El seu director és el nord-americà Cary Joji Fukunaga i s’estrenarà l’abril del 2020.

Rami Malek, que va guanyar un Oscar al millor actor al febrer per la seva interpretació del cantant de Queen, Freddie Mercury, per ‘Bohemian rhapsody’, interpretarà l'antagonista internacional en la pel·lícula de 007.