Vist a Facebook

Un maquinista frena el seu tren per rescatar un gos lligat a la via

Qui el va abandonar pretenia que fos arrossegat

«¿Com hi pot haver gent tan dolenta?», diu mentre grava l'escena

puppy-4234435 1920

puppy-4234435 1920

1
Es llegeix en minuts
María Aragón

El maltractament animal queda cada dia més en evidència a través d’imatges difoses en xarxes socials, on hem vist tota mena d’atrocitats. Els abandonaments són constants, i gairebé de qualsevol manera. Hem vist gossos abandonats en carreteres o en gasolineres, però en l’última ocasió es tracta d’un gos lligat a la via del tren amb clara intenció que mori. 

L’animal, que no deixa de lladrar, és conscient que la seva vida està en perill. Davant del soroll del tren i la presència d’una persona, no deixa de donar mostres de terror. 

“¿Com hi pot haver gent tan dolenta?”, es pregunta el maquinista de camí al gos. “Deixen amarrats als gossets a la via”, diu mentre grava l’escena per compartir-la posteriorment en xarxes socials com a denuncia. “Això no es fa”. 

Notícies relacionades

En el moment de la trobada amb el gos, que està molt nerviós, el maquinista enfoca també el tren per mostrar a quina distància s’ha quedat. “Ai, déu”, sospira. “Tant de bo un dia la raça humana canviï”. 

Andres Fabricio va trobar el gos entre Juan Cortés i Villa Alba a Llay Llay (Xile) quan es traslladava cap a División Andinas, segons Ràdio Alegría.