Vist a Twitter

La reina de la bellesa que somiava ser professora

Helena explica a Twitter com la seva mare, Pilar Medina, va passar de ser model en certàmens internacionals a treure unes oposicions per ser professora

20190321 093957

20190321 093957

4
Es llegeix en minuts
María Aragón

La superació i la recerca del que un necessita i vol és un dels temes que més atractiu genera a les xarxes socials, especialment a Twitter. A través de fils, es narren històries que ens fan valorar la capacitat i l’esforç. I en aquesta última ocasió, Helena Goch ha portat una protagonista dels setanta.

La seva mare, Pilar Medina, era una jove que l’any 76 es va trobar participant en un concurs de bellesa local que se celebrava en una discoteca. 

El que havia començat sense voler, amb els seus amics apuntant-la a l’esmentat concurs, es va convertir en un mode de vida durant alguns anys. Amb allò, guanyava uns diners extres.

Per a la seva sorpresa, diu la seva filla, va guanyar. I això la va portar a ser finalista per concursar a Miss Espanya. I va continuar progressant en aquest àmbit. 

Ho entenia com una manera de pagar-se els seus estudis, però aviat estava ficada en una cosa de la qual no sabia sortir-ne. No obstant, era feliç viatjant i coneixent llocs increïbles.

La seva trajectòria era imparable, però ella no se sentia bé amb aquella feina. 

Va llançar la tovallola com a model. I va apostar per allò que realment volia. 

Amb 31 anys, embarassada de l’Helena, es va treure les seves oposicions de professora de llengua i literatura. En 30 anys ha fet classes fins i tot a la presó. 

Notícies relacionades

L’Helena narra com molts alumnes la busquen per xarxes per explicar-li com els ha marcat la seva mare. 

Així que mostra també el seu agraïment públic per l’educació que ha rebut. “Gràcies a ella, jo escullo que ningú em digui el que puc o no puc ser. Només jo ho decidiré. I cada u té el seu propi concepte de l’èxit. Per mi Èxit és viure amb amor per la vida”. 

Temes:

Twitter Models