Vist a Twitter

El debat sobre les excursions de les escoles arriba a les xarxes: "¿I si hi ha famílies que no poden pagar-les?"

Un pare va anunciar que el seu fill havia de pagar 14 euros per una activitat organitzada per l'escola i proposa un límit de sis

Els tuitaires aporten solucions, tot i que també hi ha crítiques: "Tenen diners per al que volen"

back-to-school-183533 1920

back-to-school-183533 1920

3
Es llegeix en minuts
María Aragón

El cost de les activitats de les escoles és sempre motiu de debat durant el curs. On anar, quan fer determinada excursió i especialment quin cost ha de tenir perquè totes les famílies puguin assumir-ho són qüestions que inquieten gran part del sector educatiu.

Amb motiu de l’excursió del seu fill, un tuitaire va llançar aquest debat a les xarxes socials alertant que hi havia famílies que no podrien assumir el cost, 14 euros. "És una cosa que no es pot permetre l’escola pública", advertia.

Aquest pare, que també és docent, explicava que quan organitza aquest tipus d’activitats posa un límit de sis euros havent informat prèviament perquè no suposi cap problema a les famílies i no excloure, així, nens d’aquestes activitats. 

La seva reflexió es va fer viral i gran part de la comunitat tuitaire va compartir la seva idea, generant noves aportacions sobre un assumpte que transcendeix les qüestions econòmiques.

Notícies relacionades

I que poden suposar una segregació de base amb activitats a les quals no tothom pot accedir.

Tot i que també hi ha discrepàncies. Per exemple, els que creuen que hi ha diners per a unes coses però no per a d’altres. 

Temes:

Twitter