Vist a Twitter

Aquesta àvia estava posant en un iceberg per a una foto i va acabar sent rescatada

Judith Streng posava feliç quan el tros de gel es va desprendre i va ser mar endins

La seva neta l'ha compartit les fotos a les xarxes socials amb molt humor: "Va perdre el seu regne a l'anar-se'n a la deriva".

ice-2062433 1920

ice-2062433 1920

1
Es llegeix en minuts
María Aragón

"La reina de l’iceberg” estava posant feliçment per una foto quan es va veure sorpresa pel moviment del gel.

Aquesta dona de 77 anys havia vist com altres joves posaven i es feien ‘selfies’ en el mateix tros de gel al llac glacial de Jökulsárlón (Islàndia), a Diamond Beach, així que ella no volia ser menys. Ben abrigada i amb una cinta al cap, posava per immortalitzar-ho.

El que no sabia és que també immortalitzaria un moment ara divertit, un cop tot passat, que podria haver sigut tota una tragèdia. Entre foto i foto, Judith Streng va veure com el gel s’introduïa sense control cap al mar després de desprendre’s de la zona en la qual estava, a prop de la riba. 

La seva família va anar narrant els fets en un grup de WhatsApp, que van acabar per convertir-lo en una estrella del drama a Twitter gràcies a una divertida narració.

Notícies relacionades

Ella mateixa havia demanat al seu fill que li fes la foto per sentir-se "la reina de l’iceberg". I així ho van compartir a les xarxes socials.

A la següent foto, la tuitaire compartia més imatges de la seva àvia: "Va perdre el seu regne a l’anar-se’n a la deriva". En una última imatge, deia que no es tractava d’una broma: "Un guardacostes ha hagut d’anar-la a salvar".