Vist a Twitter

El surrealista relat de com els plàtans es 'van inventar' per enverinar la població

Un tuitaire explica la teoria de la conspiració sobre aquesta fruita i com les illes Canàries es van formar per no cridar l'atenció amb grans fàbriques

bananas-698608 1920

bananas-698608 1920

3
Es llegeix en minuts
María Aragón

Si hi ha una cosa que prolifera a Internet és el gust per les teories de la conspiració. Unes de més realistes que altres, unes per prendre-s’ho seriosament... i d’altres amb molt humor. 

És el cas de l’últim fil que triomfa a Twitter. ¿Ningú havia reparat en el perill que suposen els plàtans per a la poblacióDr. Garco tenia les seves sospites i s’ha posat a investigar. Dècades de silenci sobre un aliment que probablement busca l’enverinament total de la població.

En aquella època hi va haver molts dubtes sobre com havien de ser els plàtans, però finalment i després de “multitud de proves i redissenys”, es va optar pel format que podem trobar en qualsevol part. Sens dubte, això de fer-los fàcils de pelar tenia un objectiu malvat: 

Quan va ser conscient no hi va donar crèdit, però va investigar. ¿Per què no hi ha fotos de plàtans abans de 1957? 

I aquí, compte, és on veritablement comença la teoria de la conspiració. Aquest tuitaire ha donat amb la clau del control, que era la producció de milions de plàtans per exportar a tot el món. ¿Com fer-ho sense que ningú sospiti? Fàbriques tan grans cridarien l’atenció.

Aquí les proves.

Hi ha una versió oficial de la creació de les illes que es basa en un volcà. Però Dr. Garco ha trobat la veritat.

Suposant que la versió fos certa ¿com pot un volcà escopir foc sota de l’aigua de l’oceà? “No té sentit, de tota la vida l’aigua ha apagat el foc”. 

Però seguint amb la conspiració. El plàtan té potassi. "¿Algú en el seu seny li donaria potassi als seus fills?" Que el potassi s’utilitza per a fertilitzants i pólvora, i amb una simple recerca a Internet...

Només cal veure els núvols tòxics que hi ha sobre les Illes Canàries.

Notícies relacionades

¿Com mantenir això durant anys? Fàcil: rentat de cervell a través de bones platges.

Les proves, diu, són aclaparadors. “És hora de despertar i de deixar de mirar per a un altre costat, cal dir no al lobby del plàtan”.