El raper Chris Brown, detingut a França per violació

El cantant acumula nombrosos incidents violents i topades amb la policia

lmmarco34767774 singer chris brown during the iheartradio music awards on su170223135917

lmmarco34767774 singer chris brown during the iheartradio music awards on su170223135917 / Richard Shotwell

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Barcelona

Elcantant nord-americà Chris Brown ha sigut detingut París acusat de violació, segons ha informat l’agència Reuters esmentant fonts de la policia francesa. 

Al llarg dels últims anys, Chris Brown ha tingut diverses topades amb la llei per la seva conducta violenta. Fa un any, Brown ja va ser detingut a Los Angeles per, presumptament, amenaçar una dona amb una arma de foc. L’any 2009 va ser declarat culpabled’agredir i proferir amenaces de mort contra la cantant de Barbados Rihanna, que llavors era la seva parella. La noia va patir lesions facials i es va veure obligada a cancel·lar la presentació als premis Grammy d’aquell any.

Notícies relacionades

Posteriorment, el 2013, va violar la llibertat condicional a l’agredir una persona a Washington, un incident pel qual va ser condemnat a un any de presó. 

Incident a Eivissa

Brown també va ser denunciat pel propietari d’una vil·la d’Eivissa pel presumpte impagament d’una setmana del lloguer de la finca, un total de 26.000 euros, i els desperfectes provocats al mobiliari durant la seva estada amb uns amics, entre els quals, un forat en una paret i vòmits i orina per tota la casa.