Vist a Twitter

La reflexió viral d'una mare sobre els antivacunes: "Tinc dos fills malalts, veniu a veure la realitat"

De quatre anys i quatre mesos, pateixen tos ferina, una malaltia de les vies respiratòries

Assegura que el nadó està millor perquè ella es va vacunar estant embarassada: "Potser li ha salvat la vida"

whatsapp-image-2019-01-10-at-100108

whatsapp-image-2019-01-10-at-100108

3
Es llegeix en minuts
María Aragón

El debat sobre les vacunes està d’actualitat, i no hi ha dia que a les xarxes socials –especialment Twitter– no se’n comenti la importància. L’última vegada, amb la mort d’una jove presentadora antivacunes.

Precisament per les discrepàncies sobre això, Montse Pulido ha volgut narrar a Twitter l’infern que està vivint amb els seus dos fills petits, de quatre anys i quatre mesos.

El seu fill gran té un sistema immunològic que funciona per sota de l’habitual. Això va facilitar el seu contagi de tos ferina, una malaltia en la qual s’irriten les vies respiratòries i provoquen tos brusca.

La Montse adverteix de la duresa d’aquests moments i, tot i que desitjaria mostrar en vídeo com són aquests moments d’angoixa, la realitat és que ja en té prou amb poder controlar cada atac.

Els metges ja han advertit la família que això pot durar uns quants mesos malgrat la medicació. La vida a casa s’ha convertit en un infern on tot és molt delicat.

Mentre el més gran pateix aquests atacs, el més petit tampoc se’n lliura. I destaca com la seva situació és millor gràcies al fet que es va vacunar estant embarassada. "Qui sap si també li ha salvat la vida", diu. "Les vacunes funcionen".

Notícies relacionades

El contagi s’ha generalitzat a la llar, però per als adults, ja vacunats, no està sent tan difícil. No obstant, explica que sent impotència al veure patir els petits. Així que insisteix: "Les vacunes funcionen, salven vides i donen qualitat de vida".

Així doncs, envia un clar missatge als antivacunes: