MORT

Mor de grip porcina una periodista antivacunes dels EUA

"Les vacunes són del dimoni", va escriure Bre Payton el juny del 2011

brepaytonfoto

brepaytonfoto

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Una jove periodista nord-americana que havia declarat obertament ser una defensora dels moviments antivacunes va morir a causa de la grip H1N1 o grip porcina, malaltia que, segons l’Organització Mundial de la Salut (OMS), es prevé amb vacunes.

Bre Payton era una destacada periodista nord-americana. Havia treballat en diversos mitjans, com Fox News, Fox Business Channel i One America News Network, i fins fa poc com a comentarista i redactora de 'The Federalist'.

Durant aquells curts anys en aquesta professió, Payton s’havia manifestat obertament en contra de les vacunes, que precisament li haurien salvat la vida.

Tal com recull el 'Daily Mail', Payton va ser trobada “inconscient i amb prou feines respirava” dijous 27 de desembre passat. L’endemà va morir.

Després que se li practiqués una tomografia computada, a més d’altres proves, es va descobrir que la causa de mort va ser la grip H1N1 i meningitis.

El pare de Payton es va quedar amb ella a l’hospital, "però el seu estat va empitjorar i va empitjorar", va dir la publicació de CaringBridge.

Notícies relacionades

Això ràpidament va cridar l’atenció, ja que els últims anys Payton s’havia manifestat obertament en contra de les vacunes, que precisament li haurien salvat la vida.

Ja el 2011 s’havia referit al tema a través de les xarxes socials. “Les vacunes són del dimoni”, va escriure en aquella oportunitat, referint-se a una notícia sobre la vacuna per a la tos ferina.

Temes:

Vacunes Grip