CAMPANYA NADALENCA

Macaulay Culkin torna a quedar-se 'Sol a casa' en un anunci de Google

L'actor recrea els moments estel·lars del film del 1990, però aquesta vegada compta amb l'ajuda de l'assistent de veu del cercador

homealone

homealone

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Vint-i-vuit anys després Macaulay Culkin torna a posar-se a la pell de l’eixerit i divertit Kevin McCallister per interpretar el seu paper més famós, el del nen que es queda ‘Sol a casa’ durant un Nadal i planta cara, fins i tot, a uns lladres. L’actor ha reviscut algunes de les escenes mítiques del film de Chris Columbus per a un anunci de Google, titulat ‘Home alone again with the Google assistant’. Aquesta vegada el protagonista comptarà amb ajuda d’última generació, l’assistent de veu del cercador, a través del Google Home Hub i el Google Home Mini.

L’anunci de televisió, d’un minut, recrea alguns dels moments més icònics del film, que va marcar tota una generació i del qual es va fer una segona part. Es veu el Kevin, de gran, quan es desperta i pregunta pels seus pares, però ningú li respon. Després, baixa a esmorzar i li pregunta a l’assistent què té al calendari per avui, 20 de desembre. "Tens la casa per a tu", li respon l’altaveu, i un dels dispositius electrònics més populars per regalar en aquestes dates. Al lavabo, al veure que no li queda ‘aftershave’ demana a Google que l’hi apunti a la llista de la compra. 

També disfruta el granadet Culkin saltant al llit dels pares, fent l’arbre de Nadal i, amb l’ajuda del majordom virtual, posa en marxal’operació Kevin, que automatitza coses, com tancar la porta de la casa, moure una figura humana de cartró amb una Roomba i encendre i apagar els llums per protegir-se contra un lladre semblant a Joe Pesci

Crida l’atenció que en un pla apareix un ‘smarthome’ Pixel que no existeix, tal com explica l’editor de la revista ‘Verge’ Chris Welch.

Notícies relacionades

Aquest és el tràiler clàssic de la famosa pel·lícula:

Segueix Extra  a Facebook

Temes:

Google