Vist a Facebook

Una dona troba una cria de foca en un test de casa seva

Va trucar a la policia, que va haver d'acudir a un centre de rescat marítim per tornar l'animal al mar

foca

foca

1
Es llegeix en minuts
María Aragón

Sortir al carrer els dilluns pot ser tediós. La falta d’incentius, la rutina... Però, si just al sortir, a la porta de la casa et trobes una petita foca en un test, tot canvia. 

Això li va passar aquesta setmana a una dona a Northumberland (Anglaterra), quan es va quedar estupefacta al veure com la cria estava ajaguda a l’entrada, relaxada, sense pensar en l’atrafegament al seu voltant, ni que estava a uns metres d’una carretera. 

Així va compartir la història la policia local, que va haver d’anar a la casa per gestionar la seva protecció. Després de la trucada de la dona, els agents Pail Moorhead i Beverly Keenleyside van provar de posar la foca en un lloc segur.

Notícies relacionades

"Va ser sorprenent trobar la cria de foca prenent el sol al test. Realment no sabíem com actuar i vaig arribar a pensar a posar-la a la part del darrere del cotxe patrulla". 

Finalment van aconseguir l’ajuda del British Divers Marine Life Rescue, un centre de rescat marítim, els treballadors del qual van saber com actuar: van hidratar l’animal fins a moure'l a prop del mar. "Va ser un final feliç perquè va poder tornar amb la seva família, que estava nedant molt a prop", va dir Paul. 

Temes:

Animals Facebook