A YouTube

L'anguniós vídeo de l'atac d'unes hienes a un lleó, que salva la seva vida gràcies a un altre felí

Red es veu atrapat per 20 rivals, però la intervenció del seu company Tatu és determinant per sobreviure

El vídeo és viral a Youtube, on acumula més d'un milió de reproduccions

leon

leon

1
Es llegeix en minuts
María Aragón

Red, un lleó solitari, es veu atrapat per una vintena de hienes que l’envolten enmig del no-res. Sembla que no té escapatòria. En alerta, amb posat de reacció davant de qualsevol atac, prova d’intimidar-les una mica amb rugits, però ell mateix sap que no aconseguirà imposar-se gaire davant d’un ramat que sap que té superioritat. 

El vídeo, publicat per BBC Earth de la seva sèrie 'Dynasties', s’ha convertit en viral per l’espectacular de l’escena. Vista per més d’un milió de persones a través de YouTube, mostra la desesperació d’un felí que es veu sense opcions de sobreviure

Les hienes envolten el lleó sabedores de la seva superioritat numèrica. Poden amb ell, que respon al principi amb tímids rugits i una expressió corporal d’alerta. Però elles passen a l’atac, i Red es veu obligat a reaccionar, atacant amb urpades cadascuna de les hienes que s’aproximen.

Notícies relacionades

Com diu el narrador de la BBC, el poden matar i són conscients del seu poder en conjunt. La cara de terror de Red ho diu tot, i les hienes s’acosten cada vegada més fins a aconseguir alguna mossegada.

Afortunadament per a ell, en l’últim instant entra en escena un aliat, Tatu, que espanta les hienes. Dos lleons eren massa. En un emocionant final, Red agraeix a Tatu haver-li salvat la vida amb molt afecte i acaben a terra mostrant la seva estima mútua.