Va morir una setmana després

L'insòlit coàgul de sang que va expulsar un pacient al tossir

La imatge va ser compartida per 'The New England Journal of Medicine'

Els metges miren d'explicar aquesta anomalia

coagulo

coagulo

1
Es llegeix en minuts
María Aragón

Dimarts passat,‘The New England Journal of Medicine’ va deixar tots els seus seguidors amb la boca oberta. La web mèdica va compartir la història d’un pacient de 36 anys amb insuficiència cardíaca que havia expulsat un coàgul amb una forma insòlita al tossir. 

A l’ingressar a cures intensives amb un ampli historial de problemes cardíacs, els metges van implantar un Impella, un aparell d’assistència ventricular, i es va iniciar un tractament anticoagulació. 

Després de diversos dies, el pacient va patir un fort atac de tos en el qual va expulsar un coàgul amb la forma exacta d’arbre bronquial dret.

Va morir una setmana després per les complicacions de la seva malaltia cardíaca. Ara els metges proven d’explicar aquesta anomalia. 

Notícies relacionades

En declaracions a ‘The Atlantic’, el cirurgià de la Universitat de Califòrnia Georg Wieselthaler, explica que el dispositiu que es va col·locar al pacient té riscos i per això se’ls tracta amb anticoagulants. Per això entén que la sang sortís de la xarxa pulmonar cap al pulmó, on es va formar aquest coàgul.

Al desplegar-lo, van descobrir que l’arquitectura s’havia conservat perfectament. "Ens vam quedar bocabadats. És molt, molt, molt estrany". 

Temes:

Twitter