Vist a Twitter

Una professora denuncia insults masclistes a una alumna de nou anys

Narra a les xarxes socials com diversos nens van cridar "chupapollas" a la nena, que va entrar a la classe plorant

child-865116 1920

child-865116 1920

3
Es llegeix en minuts
María Aragón

LaPau està "en xoc" després del que ha viscut en l’última classe de la qual és professora. Aquesta tuitaire narra com una de les seves alumnes, de nou anys, va entrar a classe avergonyida i plorant pels insults masclistes que estava rebent per diversos companys al pati. 

Cada dimarts va a una escola pública a impartir classes particulars d’anglès, i aquí és on va passar tot. Quan va arribar a les cinc de la tarda, hora que els nens i nenes surten del centre, va a buscar com sempre els que van a la seva classe. Espera que hi siguin tots i van junts cap a dins. 

Però dimarts passat es va trobar amb una situació vergonyosa, uns quants cridant "chupapollas" a una nena de nou anys, i instant-la a obrir bé la boca per "menjar-l’hi" al seu nòvio. La Pau es va quedar parada davant de l’escena. 

Mentre els alumnes caminaven cap a l’aula, ella es va fixar en una nena que no aixecava el cap del terra i que provava d’eixugar-se les llàgrimes. 

La Pau va provar d’assegurar-se que el que estava sentint i veient era real, i es va adreçar directament a la nena per provar d’ajudar-la. 

Li va eixugar les llàgrimes i li va dir que es quedés amb ella mentre que els nens continuaven burlant-se’n. Després es va dirigir a ells per retreure’ls l’actitud i demanar-los que no fessin mai aquest tipus d’acusacions, a més de preguntar-los si sabien què era el sexe oral com per fer aquest tipus de comentaris. Sorpresa. 

Notícies relacionades

Una vegada la nena es va tranquil·litzar, va parlar amb ells i els va intentar explicar detalladament per què no havien d’acusar ningú d’una cosa tan greu, que era bullying i que perquè fos petita no havien de tractar-la així. 

Així que, davant d’aquesta situació, la Pau ha volgut fer una petició pública als pares perquè controlin l’accés que tenen els nens a aquest tipus de contingut. "El masclisme a les escoles existeix, diàriament, i les meves alumnes el pateixen amb comentaris de merda".