Viral a Twitter

Troba el seu cotxe destrossat, però una nota d'una nena li explica el que va passar

La menor va deixar una carta al parabrisa detallant que la conductora de l'autobús escolar va accelerar al veure que havia xocat amb el seu Mustang

carta

carta

1
Es llegeix en minuts
María Aragón

Tornar a l’aparcament i trobar el cotxe abonyegat és sempre un drama. Primer per la destrossa al nostre vehicle i, després, perquè gairebé mai sabem què ha passat o qui ha sigut. L’única cosa segura és que acabarà al taller i nosaltres lamentarem la seva absència.

Però en ocasions hi ha gent detallista que pensa precisament en aquest malestar que tindràs al trobar-lo així, i que deixa una nota amb el número de telèfon per arreglar les coses amb l’assegurança. I en aquest cas, de forma excepcional, una testimoni de luxe que bé podria fitxar per Marvel. 

"Si t’estàs preguntant què va passar amb el teu cotxe", deia una carta amb detalls sobre els fets. I a continuació, el relat: "El bus 449 va xocar amb el teu cotxe. Para allà tots els dies per deixar-me a les 17 h", diu contundent. 

Notícies relacionades

¿Què va passar? Ella ho aclareix: "Estava provant de deixar-nos a la parada, hi va xocar i va fugir. Intentava passar per un lloc estret, va fregar el cotxe i no va poder. De fet, va accelerar, però vaig veure el que va passar". Firmat: una estudiant de sisè grau de la Houghten Academy. I l’acompanya amb un dibuix de l’autobús.

El propietari del cotxe i autor d’aquest tuit viral, Andrew Sipowicz, va trobar la nena i ja pensa com agrair-li el gest. Mentrestant, va contactar amb l’empresa d’autobusos de Buffalo First Student, que al veure la repercussió de l’impacte no va dubtar a cobrir les despeses i proporcionar-li un vehicle de lloguer.