Viral a Facebook

L'anunci de Nadal que arrasa a les xarxes: «L'amor és un regal»

Mostra un jove que escolta cada 25 de desembre un nou missatge que li va deixar la seva mare abans de morir

anuncio

anuncio

1
Es llegeix en minuts
María Aragón

Els anuncis nadalencs solen venir carregats d’emocions a través de tornades, retrobaments, amor o, per contra, solitud. Infinitat d’emocions que floreixen al llarg d’aquestes festes en cada família i que es reflecteixen en treballs que en ocasions traspassen les pantalles. 

És el cas d’aquest anunci del britànic Phil Beastall, que ha recuperat un treball que va fer el 2014 amb tan sols 50 euros de pressupost i s’ha convertit en viral a les portes del Nadal del 2018 per la seva emotivitat. 

En el vídeo, narra una bonica història d’amor entre un fill i la mare que va perdre, a través de cintes que escolta any rere any en què ella havia deixat un missatge. En aquest cas, l’última cinta, que conté un lacrimogen adeu.

Ell guixa els dies de desembre al calendari, ansiós per veure el missatge que li havia deixat la seva mare aquest últim any. Tot just llevar-se el dia de Nadal, es posa uns cascos i escolta el missatge. "Hola Chris, soc la mama. Bon Nadal. Ha passat un altre any i m’agradaria dir-te una cosa que no t’havia dit: gràcies per recordar-me després de tots aquests anys", li diu, sabent que l’escoltaria sempre.

Notícies relacionades

I després d’aquest agraïment, s’acomiada: "No em puc creure que aviat faràs 30 anys. M’encantaria ser-hi per veure l’home en què t’has convertit. Estic molt orgullosa de tu. Aquesta és la meva última cinta. M’agradaria fer-ho cada Nadal, però és l’hora de dir adeu. Recorda com t’estimo. Mai ho oblidis. Sempre seré la teva mama. Abans d’anar-me’n, deixa’m explicar-te una història sobre el dia més feliç de la meva vida, el dia que vas néixer". 

El missatge que vol traslladar l’autor d’aquest anunci és que l’amor és un regal... i dura eternament. Així ho expressa a Facebook, on el vídeo ja ha sigut reproduït per nou milions de persones i compartit centenars de milers de vegades.