Fil a Twitter

L'angoixa d'una noia al veure's envoltada per set homes en un carreró

L'Amalia explica com al sortir del restaurant on treballa va ser assetjada per diversos homes: "No he tingut més por en la meva vida"

shopping-street-3784949 1920

shopping-street-3784949 1920

2
Es llegeix en minuts
María Aragón

L’Amalia va voler desfogar-se a Twitter quan va tenir prou calma per explicar el que li havia passat la nit anterior. "Desgraciadament no us sorprendrà", assegura. "Us prometo que no he tingut més por en la meva vida"

Els fets van passar al tancar el restaurant holandès on treballa. Tocava netejar-ho tot, i part de la seva tasca implica treure un cubell amb draps bruts al carrer, espolsar-los i posar la rentadora. El problema és que havia de sortir a una zona estreta, fosca, i molt tard. 

Llavors va viure els segons més anguniosos de la seva vida. Malgrat que el grup d’homes passava de llarg en principi, al veure-la es van parar i li van dir una cosa de què només va entendre una part. 

En uns instants, la tenien envoltada. Ella estava totalment indefensa

Parlaven entre ells, reien i es passaven una ampolleta. Ella no entenia res perquè encara no controla l’idioma. No hi havia ningú al voltant, només set homes. Afortunadament, algú del restaurant es va adonar de l’escena i va intervenir.

Notícies relacionades

Sense poder dormir tota la nit, no va parar de donar-li voltes al que hauria pogut passar si no hagués sigut per aquesta última aparició. 

L’Amalia està segura que amb prou feines van ser uns 30 segons, però van ser els 30 segons més llargs de la seva vida. "Em va semblar una eternitat". Estava paralitzada per la por. I, com relata per finalitzar, el pitjor és que se sent afortunada