carn de xou

Messi coincideix amb Pogba al restaurant del popular xef Nusret Gökçe a Dubai

L'argentí ha aprofitat els dies lliures per l'aturada de lliga per desconnectar amb la seva família

messi-vacas

messi-vacas

1
Es llegeix en minuts

Leo Messi ha aprofitat els dies lliures que els ha donat Ernesto Valverde als futbolistes del Barça que no han anat amb la seva selecció per viatjar a Dubai amb la seva família. Al capità blaugrana, que de moment no torna amb l’Argentina, se l’ha pogut veure en aquesta aturada de lliga alrestaurant del popular cuiner Nusret Gökçe, conegut per la seva manera de tallar i tirar sal a la carnNusret Gökçe.

L’astre argentí va coincidir al mateix local amb el jugador del Manchester United Paul Pogba, com es pot veure en una imatge que ha publicat a Instagram el mateix xef turc, que té més de 17 milions de seguidors. 

Notícies relacionades

Nusret Gökçe ha compartit, a més de la instantània al costat de Messi i el futbolista francès, un parell de vídeos en què es veu el seu particular i famós ritual a l’hora de tallar carn. Les imatges mostren als dos jugadors observant atònits el xou del xef turc.

En les imatges també es pot veure com el cuiner els ofereix un tros de carn amb un enorme ganivet als futbolistes perquè la tastin. No sense abans, demanar-los que reprodueixin el seu ‘estil Salt Bae’ (la manera de tirar la sal), que l’ha fet tan popular.