UN NOU NEGOCI

Un estudi revela que els cotxes autònoms seran un lloc habitual en el qual practicar sexe

Segons els investigadors en moltes ocasions substituiran els hotels

undefined45779161 bra13  sao paulo  brasil   06 11 2018   el coche fast back d181112160450

undefined45779161 bra13 sao paulo brasil 06 11 2018 el coche fast back d181112160450 / Sebastiao Moreira

1
Es llegeix en minuts

Els cotxes autònoms estan cada dia més a prop de convertir-se en una realitat habitual, i davant d’aquest escenari futur, un estudi afirma que es convertiran en llocs habituals en què practicar sexe

Un estudi titulat "Vehicles autònoms i el futur del turisme urbà", assegura que aquests vehicles podrien arribar a convertir-se en hotels mòbils en els quals practicar sexe, molt sovint de pagament. 

Segons publica 'The Washington Post’, els investigadors que han dut a terme aquest informe, pretenien estudiar l’hospitalitat i la tecnologia al Regne Unit, i com aquests vehicles afectarien el turisme en el panorama mundial. 

Scott Cohen i Debbie Hopkins, coautors de l’estudi, han assegurat que la conclusió de l’estudi no és més que "una conseqüència natural, perquè és obvi que el sexe als vehicles autònoms serà un fenomen real". 

En menys de 10 anys

Segons els investigadors, una vegada els vehicles autònoms arribin als carrers, un fet que es considera que tindrà lloc en menys d’una dècada, la societat haurà d’adaptar-se a noves rutines. Una de les conseqüències més clares que creuen que tindran aquests cotxes serà la desaparició dels taxis i l’augment de comoditats per als passatgers.

Segons aquest estudi, reduir els costos al no tenir un conductor permetrà a les empreses de serveis invertir més diners en l’experiència de l’usuari, afegir comoditat i fins i tot instal·lar llits o cadires de massatge als cotxes. 

Notícies relacionades

En part, segons es desprèn de l’estudi, aquests vehicles es convertiran en hotels per hores, fet que es considera tindrà un impacte majoritàriament en les persones que consumeixen sexe en hotels. 

"Malgrat que molts d’aquests vehicles segurament comptin amb un sistema per detectar casos de sexe o consum de drogues, segurament podran ser desconnectats fàcilment", apunten els investigadors.