Vist a Twitter

Va ficar el peu "entre vagó i andana" i va acabar posant una reclamació positiva al metro de Madrid

Un tuitaire prova d'encoratjar a fer valoracions en positiu als que ajuden o són amables per no destacar sempre la part negativa de la societat.

metromadridestacion

metromadridestacion

3
Es llegeix en minuts
María Aragón

Jaime és dels que pensen que s’haurien de destacar les coses positives, perquè altrament la queixa i la crítica és el que impera. Aquest tuitaire va viure una situació complicada al metro de Madrid després de ficar el peu entre vagó i andana –malgrat que s’adverteix infinitat de vegades– i va voler destacar la part bona de la història a les xarxes socials. I fins i tot va acabar posant una "reclamació positiva" a una treballadora

Va passar a l’estació de Lavapiés. 

Ell no té ganes de posar excuses, es va menjar el forat i punt. "Em justificaria en la pluja, tot mullat, una relliscada... Però soc un pocatraça sense remei, així que no ho amaguem". A qualsevol li podia passar. Es va menjar una bona galeta i va acabar amb la cama fins al maluc en aquest forat negre que tots mirem amb por des de dalt. 

Per a ell va ser un moment incòmode perquè no sap com va arribar fins allà. "I de sobte dues mans enormes t’agafen i t’aixequen a pols. Ell entrava al metro del que jo sortia i gairebé no li vaig poder donar les gràcies". Heroi anònim, assenyala.

Llavors va intervenir la cap de servei de l’estació, preocupada per saber què havia passat i si necessitava assistència. Ell li va dir que no hi havia cap problema, que només li feia mal el cop però que estava bé. "Ella em va insistir que si necessitava que em fessin un cop d’ull al genoll hi havia assistència mèdica disponible". Ell va tornar a rebutjar l’ajuda, i llavors ella li va demanar omplir un informe d’incidències.

Notícies relacionades

El seu tracte li va semblar tan positiu que ell i l’amic que l’acompanyava van tenir una idea. ¿Per què no fem una reclamació en positiu?

Principalment per això que estem envoltats de persones amables, que ens ajuden, i que no sabem valorar i arribem a destacar exclusivament la part negativa de la societat.