CANVI DE 'LOOK' RADICAL

Maluma es tenyeix de ros i divideix els seus fans

Per a alguns el cantant colombià ara està entre Kurt Cobain i Dua Lipa

malumablonde

malumablonde

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

El cantant colombià Maluma ha compartit a Instagram el seu nou look, looki no ha deixat indiferent ningú. L’autor de Felices los cuatro, de 24 anys, s’ha deixat els cabells llargs i se’ls ha tenyit de ros, i ha posat en una bucòlica sessió al capvespre en què porta una jaqueta irisada i mostra collarets i tatuatges assegut al camp. 

Els fans s’han dividit a les xarxes entre els que preferien el seu pentinat moreno d’abans i els que estan a favor d’aquest nou "renéixer", com ha batejat l’artista el seu canvi radical. Molts seguidors coincideixen que, ara, la parella de Shakira a Chantaje i Clandestino té una semblança més que raonable amb Kurt Cobain (1967 - 1994), el desaparegut líder de Nirvana. També l’han comparat amb Miley Cyrus i Dua Lipa.

Mems 

L’humor a Twitter no s’ha fet esperar, i són molts els que han compartit mems amb el nou aspecte blonde de Maluma.

Polèmic mascle alfa

Juan Luis LondoñoMaluma, l’ídol de masses de la música llatina i el cantant amb més visites a Instagram Stories (en aquesta mateixa xarxa hi té 35 milions de fans, 23 milions a Facebook, 5,6 a Twitter i 17,5 milions a Youtube), està acostumat a ser notícia cada setmana, sovint per la polseguera que aixequen les lletres de les seves cançons. El mascle alfa del reggaeton i el trap és la bèstia negra del moviment feminista, per lletres pujades de to com la de Cuatro babys: "Estoy enamorado de cuatro babys / Siempre me dan lo que quiero / Chingan cuando yo les digo / Ninguna me pone pero".

Amb els que l’acusen de masclista i retrògrad, es defensa: "Que em diguin que soc masclista quan soc un noi que ha sigut criat per dones". En una recent entrevista amb El País va explicar que el seu és un paper "que podria ser anomenat latin lover. Però entre bastidors soc el contrari. Tinc una relació sentimental que dura més d’un any".  

Coquetejos a ‘La Voz’

No obstant, tan sols fa uns dies, el colombià ha tornat a ser notícia perquè ha estat coquetejant amb una de les concursants de l’edició mexicana de La Voz, en la qual exerceix de jurat.

Notícies relacionades

Després de l’actuació de la jove argentina Cindy Coleoni tots els coaches es van girar, excepte Maluma. La noia, enfadada, va decidir no contestar-li a les preguntes. Llavors, Maluma es va posar en actitud castigadora:  "¿Saps què? Em penedeixo de no haver-me girat", va assegurar Maluma. "Maca, si no em vols veure... ¿Et puc dir maca? ¿Tens nòvio?", va continuar. "Espero que els meus companys em convidin a l’audició. Tu no m’has de veure. Jo em quedo assegut", va insistir. "Si et quedes calladet...", li va respondre la noia. "Tranquil·la, que m’agrada el maltractament," li va contestar Maluma

Segueix Extra  a Facebook

Temes:

Maluma