GRAN IMITADOR

El vídeo viral d'un home drogat menjant paper de vàter no és el que sembla

El protagonista és Miquel Serrano, un còmic valencià que va haver d'emigrar a Alemanya per trobar feina

miquel-serrano

miquel-serrano

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El vídeo viral d’un home en un bany d’un ‘after’ a Alemanya, en què se’l veu suposadament molt drogat i en el qual arriba a clavar una queixalada al rotllo de paper de vàter, no és el que sembla. I és que el protagonista d’aquesta gravació no és un antic assidu de la ruta del bakalao, sinó un còmic i molt bon actor de 38 anys anomenat Miquel Serrano.

Al seu canal de Youtube, Serrano imita molts personatges diferents. Entre ells, el famós youtuber, el cantant de punk Manolo Kabezabolo i, fins i tot, Federico Jiménez Losantos. En la realitat, treballa en una pista de bitlles a Alemanya, país on va haver d’emigrar després que li embarguessin casa seva, a València, durant els pitjors anys de la crisi.

Malgrat que els seus vídeos són molt virals, el còmic aconsegueix molt poca retribució econòmica per una senzilla raó: el pirateiga les xarxes. Pàgines de Facebook descarreguen els seus vídeos i els pengen directament, fet que provoca que les quatre milions de visites que ha arribat a tenir una de les seves gravacions no tinguin la més mínima repercussió a la seva butxaca. Ell mateix es queixa d’aquesta situació en un dels seus vídeos. 

Notícies relacionades

Molts internautes han compartit el seu canal de Youtube perquè siguin els seus propis vídeos els que obtinguin les visites. A més, l’humorista ha rebut nombrosos afalacs pel seu treball i missatges d’ànim.

Segueix Extra a Facebook