Vídeo viral

L'impactant vídeo d'un bebè jugant amb una serp pitó a Indonèsia

Hi puja al damunt, l'agafa pel coll i riu constantment

bebe-piton

bebe-piton

1
Es llegeix en minuts
María Aragón

El vídeo d’un bebè jugant amb una serp pitó ha revolucionat les xarxes socials per les sorprenents imatges. Recollides a Java Oriental, Indonèsia, i publicades pel mitjà 'Asia Times', mostren un nen molt petit rient mentre toca l’animal davant de la càmera d’un adult. 

Al començament del vídeo, el bebè està assegut a terra envoltat de la serp, d’un gruix gairebé similar al del nen. Després intenta pujar sobre la serp mentre se sent la veu d’una dona adulta.

Veient que la serp s’allunya, el nen s’aixeca amb clars gestos d’enuig i va a buscar-la, l’agafa del coll i la retorça mirant la càmera.

El pitó no és una serp verinosa, però sí que pot atacar els humans. L’últim cas conegut és d’un pitó que es va empassar una dona de 54 anys, també a Indonèsia.

La víctima havia desaparegut el dia abans, i en vista dels dubtes sobre el seu parador van esquerdar un pitó que estava inflat i van trobar el cos a l’interior. 

Notícies relacionades

Tot i que no són atacs habituals, sí que es donen circumstancialment a països del sud-est asiàtic com ara Indonèsia, Tailàndia i les Filipines.

També aquest mateix any un jove de 25 anys va morir per l’atac d’un altre pitó a la província de Sulawesi.