atac d'un rèptil

Una serp pitó gegant engoleix una dona en un poble d'Indonèsia

La víctima de 54 anys havia desaparegut el dia abans i va ser trobada a l'interior del rèptil de gairebé vuit metres de llarg

És la segona mort per una serp gegant a la zona des del mes de març passat quan també va morir un jove

serpiente-piton

serpiente-piton

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Wa Tiba, una dona indonèsia de 54 anys, i veïna d’un llogarret de Cèlebes, a la zona central d’Indonèsia, va ser trobada morta pels seus veïns a l’interior d’una serp pitó de vuit metres. La policia va indicar que Wa Tiba va desaparèixer dijous passat després d’anar a la seva plantació de blat de moro a la municipalitat de Muna i els seus familiars van començar a buscar-la quan divendres de matinada no havia arribat encara a casa, segons el diari ‘The Jakarta Post’.

Una de les seves germanes només va trobar a la plantació les seves empremtes, una llanterna, les seves sandàlies i el matxet a terra. Divendres al matí els veïns van trobar la serp pitó amb el cos inflat i, després de matar-la, van trobar el cadàver de Wa Tiba al seu interior. El cap del llogarret, Faris, va assenyalar que la víctima va ser engolida pel cap i les autoritats investiguen com es va produir l’atac.

Notícies relacionades

Encara que les serps pitons solen alimentar-se d’animals petits, s’han produït atacs a persones en països del Sud-Est Asiàtic com Indonèsia, les Filipines, Malàisia o Tailàndia.

El jove de 25 anys engolit el març passat. EL PERIÓDICO

Aquest és el segon atac d’una serp pitó a una persona a Indonèsia aquest any després que el març passat un jove de 25 anys també va morir empassat per una pitó a la província de Sulawesi Occidental.