INCIDENT AL VOLANT

Pere Navarro (DGT) recomana a Piqué que contracti un xofer els pròxims sis mesos

El responsable de Trànsit assegura que al jugador del Barça se li va notificar la pèrdua de tots els punts

trafico-pique / periodico

1
Es llegeix en minuts
Manel Vilaseró

El director general de Trànsit, Pere Navarro, ha ofert aquest dimarts un assenyat consell al defensa del FC Barcelona Gerard Piqué després d’haver sigut enxampat per la Guàrdia Urbana de Barcelona conduint sense punts al carnet: contractar un xofer per als pròxims sis mesos en què no podrà posar-se al volant.

"Pel seu nivell" s’ho pot permetre, ha afirmat Navarro en la roda de premsa en la qual ha ofert el balanç de víctimes a les carreteres espanyoles aquest estiu.

El director de la DGT també ha informat que l’organisme va notificar personalment a Piqué la pèrdua de tots els punts del carnet. Ahir dilluns, el jutjat que investiga el jugador per aquest cas va preguntar a la DGT si la comunicació havia sigut de manera personal, segons estableix la llei.

Notícies relacionades

En els últims dies, s’ha pogut veure el central acudint als entrenaments a la Ciutat Esportiva Joan Gamper en una bicicleta elèctrica.

Piqué va ser enxampat divendres passat en un carrer de l’Eixample quan una patrulla de la Guàrdia Urbana li va cridar l’alto i va comprovar que conduïa sense punts. La policia l’ha denunciat per un presumpte delicte contra la seguretat viària.