Gerard Piqué, denunciat a Barcelona per conduir sense punts

La Guàrdia Urbana ha demanat la documentació al jugador del Barça per tenir el cotxe malament aparcat al passeig de Gràcia

Després de comprovar que estava conduint el cotxe sense punts al carnet, ha sigut denunciat per un delicte contra la seguretat viària

zentauroepp43757068 spain s gerard pique gestures during spain s official traini180615104918

zentauroepp43757068 spain s gerard pique gestures during spain s official traini180615104918 / Manu Fernandez

2
Es llegeix en minuts

La Guàrdia Urbana de Barcelona ha denunciat el jugador del Barça Gerard Piqué per conduir sense punts. A Piqué l’ha aturat una patrulla de la Guàrdia Urbana al districte de l’Eixample poc abans de les 14.00 hores de la tarda, segons informa la cadena Ser i ha pogut confirmar EL PERIÓDICO.

Els agents s’han acostat al vehicle del central perquè estava mal aparcat i l’han multat. A Piqué, que segons fonts policials s’ha mostrat col·laborador en tot moment, se li ha demanat la documentació per omplir la informació de la sanció. A l’introduir les seves dades en el sistema, els agents han comprovat que estava circulant sense cap punt al carnet perquè la Direcció General de Trànsit (DGT) els hi havia retirat per infraccions prèvies al volant.

Davant aquesta situació, els agents han denunciat el futbolista per conduir sense punts, que segons sentències recents del Tribunal Suprem ja no es considera una falta administrativa, sinó un delicte contra la seguretat viària que podria ser penat amb multa, hores de servei a la comunitat o penes de presó de fins a sis mesos.

Segons l’article 384 del Codi Penal, "el que condueixi un vehicle de motor o ciclomotor en els casos de pèrdua de vigència del permís o llicència per pèrdua total dels punts assignats legalment, serà castigat amb la pena de presó de tres a sis mesos o amb la de multa de dotze a vint-i-quatre mesos o amb la de treballs en benefici de la comunitat de trenta-un a noranta dies".

Fa poques setmanes va circular un vídeo en què apareixia Piqué acudint a un entrenament del Barça amb una bicicleta amb motor. El fet que no tingués punts al carnet de conduir podria explicar per què estava utilitzant aquest vehicle.  

Altres infraccions

Notícies relacionades

El central del Futbol Club Barcelona ja havia sigut sorprès anteriorment en diverses ocasions cometent infraccions de trànsit. Fa uns quatre anys, el Jutjat d’Instrucció número 5 de Barcelona va imposar una multa de 10.500 euros a Piqué per l’aldarull amb un agent de la Guàrdia Urbana a la matinada del 13 d’octubre del 2014 a la capital catalana. La sentència li va atribuir una falta contra l’ordre públicd’ofenses als agents de l’autoritat.

Però anteriorment, el 2011, el futbolista va ser retratat per una usuària de Twitter sortint del Camp Nou en el seu vehicle amb Milan a la falda mentre Shakira conduïa. Després del partit del Barça-Getafe, la parella va decidir abandonar l’estadi i en comptes de fer-ho amb el petit Milan assegut a la cadireta reglamentària, ho van fer amb el nadó en una motxilla portabebès sobre la falda de Piqué. 

Temes:

Gerard Piqué