INVESTIGACIÓ JUDICIAL

El jutge pregunta a la DGT si va avisar Piqué que no li quedaven punts

Un jutjat obre diligències per un delicte contra la seguretat viària després de la denúncia de la Guàrdia Urbana

1
Es llegeix en minuts
J. G. Albalat

El Jutjat d’Instrucció 27 de Barcelona, que investiga el jugador del FC Barcelona Gerard Piqué per haver conduït sense punts del carnet de conduir, ha demanat a la Direcció General de Trànsit (DGT) que l’informi si la comunicació de pèrdua de punts va ser de manera personal, segons estableix la llei. El magistrat encarregat del cas ha obert unes diligències contra el futbolista per un presumpte delicte contra la seguretat viària, després de ser denunciat per la Guàrdia Urbana.

El jutjat a l’espera de rebre aquesta comunicació oficial de la DGT abans de decidir noves diligències o actuacions sobre el cas. Alguns juristes consideren que el mer fet que la sanció surti publicada en algun diari oficial és suficient per procedir contra el jugador. 

Notícies relacionades

La Guàrdia Urbana de Barcelona va denunciar divendres Piqué al descobrir que circulava sense punts del carnet, segons van informar fonts municipals.

Els agents li van donar l’alto en un carrer de l’Eixample poc abans de les 15 hores, i van comprovar que el futbolista circulava sense punts al seu carnet de conduir i que li havien sigut retirats per altres infraccions.