policia de Florida

Capturen un caiman de quatre metres, el més gran que s'ha vist en 20 anys

Els atacs de caimans a persones són cada vegada més freqüents

caiman

caiman

1
Es llegeix en minuts
María Aragón

La policia de Sarasota, al sud de Tampa, va capturar aquest cap de setmana un caiman de 4 metres de llargada a Venice (Florida). Es tracta d’una caça emmarcada en una investigació de la Comissió de Conservació de Peixos i Vida Salvatge i que s’ha fet viral per la magnitud de l’animal. 

En el vídeo es veu com un dels homes que participaven en la captura aconsegueix tenir el caiman a la vora del llac lligat amb cordes i amb la boca tapada. Un dels supervisors d’aquesta investigació assegura que és el caiman més gran que ha vist en 20 anys. 

La població de cocodrils és cada vegada més gran a Florida, per la qual cosa la investigació d’aquesta espècie resulta essencial en el desenvolupament de la zona, on les dades adverteixen d’un creixement del 8% quan ja hi ha més d’un milió d’exemplars. 

Notícies relacionades

És bastant habitual veure atacs de caimans a persones. Fa tot just deu dies, una noia de 15 anys va haver d’esperar la intervenció dels serveis d’emergències agafada a un arbre durant mitja hora. Es trobava en un riu del parc Freak Creek. Un mes enrere, una dona va morir per l’atac d’un caiman a Davie mentre es banyava en un parc natural. 

Són fets cada vegada més freqüents, però des de fa dos anys, amb la mort d’un nen a Walt Disney, les autoritats estan més alerta.