EN MARXA EL PRIMER EPISODI

HBO dona llum verda a la preqüela de 'Joc de trons'

La sèrie narrarà el descens del món des de l'Edat dels Herois fins a l'hora més fosca, inclòs el veritable origen dels caminants blancs, passant pels misteris de l'Est i els llegendaris Stark

El treball comptarà amb George R.R. Martin com a productor executiu i amb Jane Goldman com a guionista.

32137021 59

32137021 59

1
Es llegeix en minuts
Efe

La cadena de pagament HBO ha donat llum verda al primer projecte escindit de l’univers Joc de trons, la seva sèrie estrella, un treball que comptarà amb George R.R. Martin com a productor executiu i amb Jane Goldman com a guionista.

Segons ha informat la web especialitzada Deadline, el canal de moment ha ordenat un primer episodi (conegut en la indústria com a pilot, per oferir una primera impressió abans de decidir si tira endavant una hipotètica sèrie) que transcorrerà centenars d’anys abans dels esdeveniments que tenen lloc a Joc de trons.

Goldman, coneguda pels guions de Kick-Ass o Kingsman, i Martin, autor de les novel·les supervendes en què es basa la sèrie homònima, apostaran aquí per una història que narrarà "el descens del món des de la daurada Era dels Herois fins a la seva època més fosca", detalla la publicació.

El projecte s’endinsarà en "els horribles secrets de la història de Westeros,l’origen veritable dels caminants blancs, els misteris de l’Est i la llegenda dels Stark." I sosté: "No és la història que creiem conèixer".

Goldman serà la màxima responsable de la sèrie i productora executiva al costat de Martin, Vince Gerardis Daniel Zelman, conegut pel seu treball en les sèries Danys i Perjudicis i Bloodline.

Sense els creadors de 'Joc de trons’

Com ja se sabia, els creadors de Joc de TronsDavid Benioff i D.B. Weiss, no estaran involucrats en el format.

Notícies relacionades

Aquest projecte és un dels cinc que estudia HBO per seguir les aventures de Joc de Trons. Hi ha altres guionistes contractats per la cadena (Max Borenstein, Brian Helgeland, Carly Wray i Bryan Cogman) per desenvolupar idees que puguin resultar en noves sèries relacionades amb aquest univers.

HBO va confirmar al gener que estrenarà el 2019 la vuitena i última temporada de Joc de trons,uitena i última temporada de Joc de trons composta de sis episodis.

EL PERIÓDICO / Emilia Clarke, en el paper de Daenerys Targaryen a Joc de Trons / 

Temes:

HBO Joc de trons