Entremaliadures d'animals

Voldemort: així és el gos que destrossa tot el que toca

Aquest carlí mossega plantes, mobles, persones i fins i tot la seva pròpia cua

carlino

carlino

1
Es llegeix en minuts
María Aragón

Voldemort és un gos adorable. Un carlí d’aquests que et miren amb cara d’amor i li perdones els roncs i les males passades. Aquests carlins semblen animals molt agradables, et guanyen només amb els seus aires de tranquil·litat.

A simple vista Voldemort sembla un d’ells, però amb aquest nom del dolent deHarry Potter  alguna cosa havia d’ocultar. Li encanta mossegar coses i @Serthand, el seu amo, ha de tenir un descompte per comprar mobles. Es mossega fins i tot a si mateix. Però mira quin ullets.

Això va ser el dia que va destrossar la cantonada d’una taula i va intentar dissimular eixarrancant les cames com volent insinuar que feia tres hores que era allà estirat a terra.

Aquí, mossegant la pota d’un moble amb tot el sigil del món. Qui s’adonarà que Voldemort ha estat responsable, si ningú no sap on és Voldemort...

¡T’han enganxat! Però segur que no és el que sembla, i que ja venia així de disseny. La nova moda, la de tenir mobles perquè sembli que tens animals a casa.

Bé, ja exposats, per què no mostrar les ganes que tenia de rosegar uns pantalons. Els d’esport concretament, que segur que fan més bona olor. Sent Serthand, igual és un senyal, una picada d’ullet perquè deixis de sortir a córrer al parc sense ell.

Notícies relacionades

El petit Voldemort en realitat no vol destrossar mobles, no té cap mala intenció. Simplement vol mossegar. Encara que sigui la seva pròpia pota.

Mira el que aconsegueix la repressió.