Twitter no l'hi perdona

Rajoy es fa un homenatge amb el "fi de la cita" en la moció de censura

El president va repetir un dels seus millors èxits durant la intervenció en la moció de censura

zentauroepp43556825 madrid   31 05 18  pleno en el congreso de los diputados  mo180531101439

zentauroepp43556825 madrid 31 05 18 pleno en el congreso de los diputados mo180531101439 / JOSE LUIS ROCA

2
Es llegeix en minuts
María Aragón

Mariano Rajoy ho ha tornat a fer. En la que pot ser la moció de censura que el porti a l’ocàs polític, el president del Govern espanyol ha repetit un dels seus èxits més grans amb un to grandiloqüent, sabent-se vencedor, el rei dels mems. Com si d’una premonició es tractés, Rajoy ha acabat amb el seu ja famós "fi de la cita". ¿Però això no ho havíem viscut ja? 

N’hi ha que creuen que les segones parts mai no van ser bones i després tenim Rajoy, que aquest dijous ha fet un fantàstic i acurat ‘remake’ d’una de les seves millors cites. 'Si me’n vaig, me’n vaig matant’, deu pensar. I què millor que convertir-se en el protagonista absolut de les xarxes. 

Perquè no només ha utilitzat el ja famós "fi de la cita" en una ocasió, de biaix, com volent deixar-lo caure. És que durant la seva intervenció aquest dijous al Congrés durant la moció de censura que pot acabar amb la seva presidència, Rajoy ha repetit una vegada i una altra la cita fins a la sacietat, com a resposta a tot. En un d’aquests moments, el president del Govern espanyol ha respost així: "Senyor Fernández Vara, Pedro Sánchez no pot ser president del Govern central amb el permís dels independentistes. Fi de la cita. Senyor Lambán: amb 85 escons no hi ha dubte, ens han enviat a l’oposició. Fi de la cita. Senyora Díaz. La meva opinió és que un Govern central Frankenstein, com diria Rubalcaba, no és bo ni possible. Fi de la cita".

A la xarxa aquesta espècie de ‘remake’ ha sigut rebuda com la picada d’ullet al passat que és, un recordatori del 2013, quan estava tan concentrat a llegir el seu text que va acabar llegint el "fi de la cita" que l’avisava que allà havia de tancar l’assumpte. No va passar desapercebut i es va convertir en viral a internet. Com aquest dijous.

Aquestes són les millors reaccions:

            Segueix Extra  a Facebook

     

       

                     

Notícies relacionades