PRESENTACIÓ A TÒQUIO

Nintendo mostra 'Pokémon: Let's go', primer creat íntegrament per a Switch

El gegant nipó anuncia que el videojoc, que es llança el 16 de novembre, serà una revisió de 'Pokémon amarillo' i estarà connectat a l'aplicació per a mòbils

videoplayback / periodico

1
Es llegeix en minuts
Efe

El gegant nipó dels videojocs Nintendo ha mostrat aquest dimecres per primera vegada Pokémon: Let’s Go, el primer joc de la franquícia íntegrament creat per a la seva consola Switch i que estarà connectat amb la reeixida aplicació per a mòbils Pokémon Go.

La companyia japonesa ha difós el primer vídeo del joc en un esdeveniment per a la premsa celebrat a Tòquio en què ha revelat que serà una "revisió" de Pokémon amarillo (que celebra el seu 20è aniversari al setembre) i que el seu llançament tindrà lloc el 16 de novembre.

El joc serà el primer de la franquícia "principal" de Pokémon que permeti jugar en mode multijugador local (que facilitarà la captura) i, encara que desapareixeran els característics combats amb Pokémon salvatges i de moment s’ha descartat una manera en línia, es podrà lluitar contra adversaris i inclourà noves funcions.

Connectat a la versió per a telèfon mòbil

Entre les novetats, el nou títol estarà connectat amb Pokémon go, el reeixit joc de realitat augmentada per a telèfons mòbils, amb el qual es podran compartir les criatures capturades a Switch i els regals obtinguts a les dues plataformes, d’una a l’altra, segons va explicar en l’esdeveniment el director dels jocs, Junichi Masuda.

Com és habitual en la línia principal de la franquícia, el nou joc comptarà amb dues versions, Pokémon: let’s go Pikachy Pokémon: let’s go reevee, dues de les criatures del joc original que, com a novetat, es podran personalitzar amb roba i complements.

Comandament en forma de Pokéball

Paral·lelament al joc, Nintendo ha anunciat el llançament d’un nou accessori, un comandament amb forma de Pokéball (la bola vermella i blanca amb què s’atrapa els Pokémon en el joc) amb la qual es podrà jugar en el nou títol i vincular-se amb Pokémon go.

La companyia ha afegit que el títol comptarà amb una nova criatura creada en exclusiva per al joc i ha anunciat que està treballant en un altre títol completament nou, que té previst llançar durant la segona meitat de l’any que ve.

Els inversors han acollit bé les novetats de Nintendo, les accions de la qual han tancat aquest dimecres un 4,33% per sobre del tancament del dia anterior, i s’han situat en 44.240 iens (351,64 euros).

              Segueix Extra  a Facebook

     

       

                      

Notícies relacionades