SURREALISME VIRAL

'Muslona', els creadors de 'Cómeme el donut' tornen a atacar

La Pili i Jirafa Rey (Glitch Gyals) tornen a deixar petrificat el públic de 'Factor X' amb la seva oda a la ¿cel·lulitis 'free'¿

muslonaok

muslonaok

2
Es llegeix en minuts
Laura Estirado

La Pili Jirafa Rey, el duo també conegut com Glitch Gyals, va tornar divendres passat a Factor X Factor Xamb una proposta com a mínim tan interessant com la que els va llançar a la fama fa unes setmanes: Cómeme el donut (més de 17 milions de visualitzacions del clip en el programa de Telecinco i gairebé cinc milions al canal de Youtube de Jirafa Rey, nom artísticd’Alejandro Robles). El llistó surrealista-friqui estava molt alt amb la proposta multigènere de difícil catalogació i encasellament que encadenava rimes com “Lo que tú me digas, a mí me patina, / lo que hago es difícil como letra china, / adivina, quién es la más divina” i versos tan punkis com “A la que buscan la llaman buscona, / la que juega es una juguetona, / a la que ladra la llaman ladrona, / y la que bombea es una bombona”.

Altre cop el jurat va desencaixar les mandíbules i el públic es va posar dret a l’escoltar la nova proposta dels cosins que, tanmateix, no els va permetre passar a la final del programa de Mediaset. Potser això no sigui important per assegurar-se sortir a la carretera l’estiu que ve i fer cash a les discoteques. Aquesta vegada es tractava de reivindicar el cos de les dones reals i l’existència de les cuixes amples, que n’hi ha. I xocant-les –plas, plas, plas– com a base de percussió la cançó va començar així: “Gordita, celulítica, La Pili, Jirafa Rey./  Yo sé que te gusta, fatty gyal./ La percusión no es un tambor, NO... / es un sonido más sabrosón,/ hacia tu oreja desde su jamón./” [...] “Muslona, muslona, vamos a ponernos de moda”.

Tot i que la tornada Celulitis free” va posar dreta Laura Pausini i es va ficar a la butxaca el presentador, Jesús Vázquez, i fins i totRisto Mejide Fernando Montesinos, no va acabar de convèncerXavi Martínez, que els va negar el pas i la cadira.

“El nostre objectiu no era una cadira [passar a la final], era fer aquest tema i disfrutar”, va explicar el duo de moda. 

Notícies relacionades

Aquesta vegada Mediaset va pujar ràpidament l’actuació dels Glitch Gyals a Factor X al seu canal de Youtube (tres dies, i tres milions de reproduccions suma ja Muslona). Conscients que tenien un nou viral com el de Cómeme el donut

Segueix Extra  a Facebook