fa només tres anys

"Jo votaré Cifuentes": quan Inda lloava l'expresidenta madrilenya

El director d''Ok Diario', que va publicar el vídeo del robatori de les cremes, enaltia la política del PP

inda-cifu

inda-cifu

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Eduardo Inda, el director d'Ok Diario, ha passat en només tres anys d'enaltir Cristina Cifuentes a publicar al seu mitjà digital el vídeo del robatori de les cremes que ha desencadenat l'adeu al càrrec de la política del PP. En un programa d'Intereconomía, Inda subratllava que apostava per ella "perquè l'erari públic estarà a ben resguardat¿.

Tot i que el 2015 lloava les virtuts de l'exdelegada del Govern a Madrid, el 2018 ha donat el cop de gràcia a Cifuentes, ja en el focus per la polèmica del seu màster. "Cifuentes se¿n va assabentar a primera hora de la matinada i va reconèixer els fets. Diu que és l'error més gran que ha comès en aquesta vida. Va demanar que no la traguéssim", deia ahir Inda, que va subratllar que "la van anomenar responsable de la seguretat de la Comunitat de Madrid sabent aquest fet. És d'una gravetat infinita".

Tanmateix, fa tres anys, la situació era ben diferent i Inda lloava la política. ¿Espero que sigui la presidenta de la Comunitat de Madrid", deia després de sembrar dubtes sobre el seu antecessor, el "multimilionari Ignacio González". "És una persona fornada [...] i jo votaré Cristina Cifuentes", afirmava, fins i tot, una situació que ha canviat molt en només tres anys.

               Segueix Extra  a Facebook

      

        

                       

Notícies relacionades