DETINGUT UN SOSPITÓS

Sara Zghoul: el brutal cas de la model decapitada i esquarterada a Oregon

Les restes de l'aspirant a actriu, de 28 anys, van ser trobades en dues maletes al maleter d'un BMW abandonat

sara

sara
48a474ca00000578-5320497-image-a-2 1517088790927

/

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

El brutal homicidi de Sara Zghoul, el cos de la qual ha sigut trobat decapitat i esquarterat en dues maletes dins del maleter d'un BMW abandonat, ha commocionat la localitat d'Aloha, a l'estat d'Oregon, als EUA. La model d'ascendència jordana tenia 28 anys, tenia un fill petit, Tariq, i aspirava a canviar els flaixos per impulsar la seva carrera d'actriu.

La policia de l'Oficina del Xèrif del Comtat de Washington ha detingut Jeremiah Ward Johnston, de 35 anys, un delinqüent habitual del mateix estat, amb múltiples condemnes per traficar amb drogues des del 2014. Feia tres mesos que havia sortit de la presó. Quan la policia es va acostar a ell, Johnston va intentar tallar-se el coll i els canells, per la qual cosa està ingressat sota arrest des d'aquest dilluns a la tarda.

Col·laboració d'un veí

Part del cadàver de la jove va ser trobat en dues maletes al maleter d'un BMW aparcat en un barri residencial d'Aloha. Segons la revista People, a les bosses no hi havia el cap. Els agents van trobar el cadàver després de la trucada d'un veí.

El cos esquarterat de Zghoul va ser trobat en dues maletes al maleter d'aquest BMW.

De moment es desconeixen les causes de l'assassinat, ni tan sols si Sara Zghoul Jeremiah Ward Johnston es coneixien o no. No obstant, The Oregonian The Oregonianha informat que les cases de les dues famílies es troben a mitja milla de distància a l'àrea de Beaverton, a Aloha.

Mitjans de comunicació jordans han informat que la família Zghoul, a Ajloun, una ciutat del nord de Jordània, ha emès un comunicat en què demana que es faci justícia per l'assassinat de Sara. També sol·licita al Govern jordà que faci un seguiment de la investigació portada a terme per les autoritats nord-americanes.

Sense notícies d'ella a la universitat

La família de Sara la descriu com una jove graduada en Farmàcia per la Universitat de Portland. La mateixa informació que dona d'ella una de les dues pàgines de Facebook que porten el seu nom. En l'altra s'assegura que va treballar com a actriu, model i dobladora.

Beth Sorensen, portaveu de la citada universitat, assegura que al centre no s'ofereix cap títol en farmàcia, i que no consta als registres que Zghoul estigui o hagi estat inscrita en cap dels seus cursos.

"No sé com acabarà la meva història, però enlloc del text es llegirà 'Em vaig rendir", va escriure Sara a Instagram a la tardor del 2016. "La vida millora si vols que així sigui, i jo estimo la meva", deia.

"Sara era divertida, amable i una gran mare", ha dit d'ella un amic al canal KPTV.

Notícies relacionades

 

Segueix Extra a Facebook