CONCURS D'AIRBNB

Dormir en una casa feta amb 25 milions de peces Lego

L'allotjament està situat a Billund (Dinamarca) i disposa de dos dormitoris, saló, bany i fins i tot servei d'esmorzar

lego-1

lego-1

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Hi ha una nova llar disponible a Airbnb. Si busca pis, l’última novetat és una casa construïda amb 25 milions de peces de Lego. Està situada a Billund (Dinamarca) i només una família tindrà la possibilitat de passar-hi una nit. La plataforma d’allotjaments fins i tot ha ideat un concurs per decidir quins seran els afortunats: cada família haurà de proposar la construcció que li agradaria fer si tingués a la seva disposició una quantitat il·limitada dels famosos totxos de plàstic, i la idea més original obtindrà el premi.

La casa té dos dormitoris en què hi ha dos llits flotant sobre piscines de peces. Al saló, mentre mires una tele feta amb blocs de Lego, pots disfrutar de la comoditat de dues butaques creades igualment amb peces de construcció. Els detalls i la decoració són de Lego: làmpares, peluixos, llibres... Fins i tot el gat. La vivenda té capacitat per a quatre persones, un bany, calefacció, aire condicionat, aparcament, wifi i ascensor. I s’hi inclou l’esmorzar servit per robots. 

Notícies relacionades

FINS DIJOUS / El concurs busca el fan més imaginatiu i per participar-hi només s’ha de presentar una proposta a la web d’Airbnb abans d’aquest dijous, 16 de novembre. El creador de la idea més original i tres persones més podran disfrutar d’una nit a la casa i, a més, fer realitat el seu projecte. Per fer-ho comptaran amb l’ajuda de Jamie Berard, constructor professional i especialista en disseny. «Em té intrigat veure què se li acudirà a la gent. Tenim peces il·limitades i, encara que això pot ser desafiador, també deixa anar la imaginació per fer un projecte que de veritat sigui expressiu i estigui carregat de significat», afirma.

 Els guanyadors podran disfrutar de l’experiència a partir del 24 de novembre. Els bitllets d’avió estan inclosos en el premi.