El protagonista de 'Mr. Robot' encarnarà Freddie Mercury a la gran pantalla

Rami Malek encapçala el repartiment d'una pel·lícula sobre Queen dirigida per Bryan Singer

lainz39978396 170906182540

lainz39978396 170906182540

2
Es llegeix en minuts
LUIS BENAVIDES / BARCELONA

El protagonista de l'aclamada sèrie ‘Mr. Robot’,  Rami Malek, de 36 anys, encarnarà Freddie Mercury a ‘Bohemian Rhapsody’, una pel·lícula que repassa la història de la banda de rock Queen des que es va formar a principis dels 70 fins que va actuar en el festival Live Aid el 1985. La web Entertainment Weekly ha compartit una imatge del jove nord-americà d'origen egipci en acció durant el rodatge del llargmetratge, dirigit per Bryan Singer, responsable de pel·lícules com ‘Sospitosos habituals’, ‘Valquíria’ i de la saga de ‘X-Men’.

Malek mostra un dels estilismes més icònics i recordats del cantant: pantalons texans ajustats, samarreta blanca de tirants i, sobretot, un espès bigoti. “Emocionant i realment inoblidable”. Així va descriure Malek la sensació després de veure's al mirall caracteritzat com a Mercury el 31 d'agost passat.

L'actor de moda també ha recordat l'aniversari de Freddie Mercury, que ahir hauria fet 71 anys, i ha penjat una imatge en blanc i negre de la llegendària banda, de la seva primera època, quan Mercury portava els cabells llargs i encara no s'havia deixat el característic bigoti. El 'hashtag' #AbbeyRoad que acompanya aquesta felicitació fa referència als mítics estudis londinencs, on Malek i la resta de l'equip treballen l'apartat musical del film.

El jove intèrpret va assegurar en una entrevista al 'late show ' de Stephen Colbert (CBS) que va sentir una barreja d'orgull i pressió al recórrer els passadissos dels famosos estudis on van gravar bandes de la talla dels Rolling Stones i The Beatles i veure  fotografies “de totes les bandes” que ell admira decorant els passadissos.  

Notícies relacionades

El desafiament és important i Malek prou que ho sap. La veu i la presència escènica de Freddie Mercury no van tenir mai rival. El cantant de Queen, únic en la seva espècie, irreemplaçable. Potser per això no van acabar mai de convèncer les col·laboracions entre la banda anglesa i el cantant Paul Rodgers, més conegut per la seva tasca al capdavant de bandes com Bad Company i Free, i  Adam Lambert. Amb la mort de Mercury el 24 de novembre de 1991 es va acabar Queen. 

Com a curiositat, el paper de Mercury hauria pogut ser interpretat pel controvertit Sacha Baron Cohen però va abandonar el projecte al cap  de poc per diferències creatives amb la productora GK Films, que basarà aquest 'biopic' sobre Queen en un guió d'Anthony McCarten, que també està darrere de 'Churchill', una biografia sobre l'ex primer ministre Winston Churchill que arribarà a les pantalles aquesta tardor.