Festes amb alt contingut eròtic

El creuer més liberal arriba aquest diumenge a Barcelona

El vaixell 'Azamara Quest' només admet "parelles obertes de ment i aventureres"

aussenansicht2wwqngf4

aussenansicht2wwqngf4

1
Es llegeix en minuts

El port de Barcelona rebrà aquest cap de setmana un creuer un tant peculiar, donat que porta 343 parelles a bord amb una afició comuna: són 'swingers', persones liberals que practiquen l'intercanvi de parella. L'Azamara Quest', que atracarà aquest diumenge a la capital catalana dins la seva 'Rumba Mediterranea', es quedarà al moll de Barcelona, al costat del World Trade Center.

No se sap si el gènere musical que sonarà al vaixell serà rumba precisament, però el que sí és clar és que hi haurà 'meneíto' entre les més de 300 parelles d'aquest curiós creuer, organitzat pel turoperador Luxury Lifestyle Vacations.

"Si alguna vegada van desitjar veure el Mediterrani, ¿per què no embarcar-se en una setmana inoblidable amb més de 300 parelles que comparteixen el mateix estil de vida?". Així es promocionava aquest petit i íntim creuer amb 320 camarots, que va començar el passat dia 5. Durant vuit dies (i set nits), els organitzadors prometen festes amb alt contingut eròtic. "Tindrem una espectacular 'play room', on les parelles poden explorar la seva pròpia sexualitat i fins i tot explorar amb els altres", asseguren. De fet, anar vestit és "opcional" a la zona de la piscina i als solàriums.

Creuers per a parelles aventureres

¿A qui va destinat aquest creuer? Als seus anuncis, diuen que és ideal per a 'newbies' (novells en el tema), 'open minded adventurous couples' ('parelles obertes de ment i aventureres'), 'swingers' i fins a 'kinksters' (pervertits).

Notícies relacionades

El creuer va partir de Roma i Barcelona serà la seva última parada. De camí, ha parat a Liorna, Montecarlo, Saint-Tropez i Eivissa. No s'ha d'oblidar tampoc Cap d'Agde, un complex turístic al sud de França conegut per ser la meca del nudisme i l'intercanvi de parelles.

Si algunes parelles es queden amb ganes de més, l'empresa els proposa un parell de dies més d''aventura' a l'hotel Melià, al barri barceloní de Sarrià. A partir d'allà, les parelles ja podran tornar a la seva rutina (o no).