I VA FER MUTIS

Enrique Iglesias, escridassat a Santander

L'artista se'n va sense acomiadar-se dels seus fans del seu únic concert a Espanya

Gran xiulada a Enrique Iglesias a Santander. / PEDRO PUENTE / VÍDEO: EUROPA PRESS

1
Es llegeix en minuts

La relació d'Enrique Iglesias amb els seus fans és d'amor-odi. Tan aviat l'entronitzen com a número u de l'estiu com el critiquen per les seves 'sortides' de to en els concerts. Això últim és el que va passar dissabte a Santander: unes 30.000 persones que van assistit a l'actuació de l'artista van acabar escridassant-lo.

Tot l'estadi d'El Sardinero ha acabat xiulant el fill de Julio Iglesias per protestar per la seva marxa intempestiva i sense acomiadar-se del públic. Amb crits de: "¡Mans enlaire, això és un atracament!".

NERVIÓS PEL SEU ÚNIC CONCERT A ESPANYA

El cantant, que va reconèixer gairebé al final del concert estar "nerviós" per cantar a Espanya i fins i tot va demanar disculpes al públic, va començar l'actucació sortint per una passarel·la amb cinta transportadora, i al ritme del seu últim single, 'Súbeme la radio'.

Però al cap d'una hora i mitja, i després de cantar 'I like it', l'artista madrileny va abandonar l'escenari i es va fer la llum a El Sardinero. El públic seguia esperant altres cançons conegudes de l'artistes, com 'Experiencia religiosa' o 'Súbeme' un altre cop.

Però Enrique Iglesias no va tornar a l'escenari, cosa que va provocar els xiuxiuejos, primer, i els crits d'indignació després, entre els milers de seguidors.

Molts van començar a criticar la seva actuació i, fins i tot, en gran part de l'estadi els seguidors van aixecar les mans dient: "Mans enlaire, això és un atracament" o "Fora, fora".

Notícies relacionades

Els responsables de producció van començar a desmuntar l'escenari, mentre els fans d'Enrique, atònits, criticaven que se n'hagués anat sense acomiadar-se i sense ni tan sols presentar els que l'acompanyaven.

El públic va abandonar el camp just 90 minuts després que el cantant iniciés l'actuació, i entre comentaris -gens bons per a Iglesias- la gent va anar sortint escalonadament, queixant-se de com havia acabat aquest únic concert de l'intèrpret a Espanya.